1 op 1
Begeleiding

Gevoelsgoed biedt (jonge) ondernemers en managers 1 op 1 begeleiding in hun persoonlijke groei op het gebied van bijvoorbeeld leiderschap, vitaliteit of strategie. 

Rollen leiderschap Gevoelsgoed 1op1 begeleiding

STAP VOOR STAP

Vrijwel niemand kan ongetraind 10 kilometer hardlopen op een verantwoorde manier. Maar met de juiste voorbereiding, kennis en oefening is het voor velen wel degelijk mogelijk.

Daarom gaat GEVOELSGOED in haar 1 op 1 begeleiding, stap voor stap te werk in het begeleiden van (jonge) ondernemers of managers. Hierdoor kan er op een verantwoorde manier ervaring en kennis opgedaan worden. Deze kunnen direct in de praktijk worden uitgevoerd om de gewenste (persoonlijke) doelen te behalen.

FEED FORWARD

Feed forward is een relatief nieuwe variant op het bekende feedback geven. Het is gericht op de toekomst en biedt perspectieven om het gedrag in de toekomst anders in te zetten. Het gaat dus niet over het verleden maar over toekomstige situaties.

Bewust zijn van eigen wensen voor groei is hierin het fundament. Vandaar uit wordt het traject opgebouwd. Wil je aan de slag met jezelf? Bewuster worden van je kansen op groei? Neem dan contact met ons op!

DURF JIJ HET GANGBARE UIT TE DAGEN?

Ben je klaar om met jezelf aan de slag te gaan? Durf je kritisch te zijn naar je eigen gedrag en dit te veranderen wanneer blijkt dat het effectiever kan? De wil om nieuwe gedragingen te proberen is essentieel voordat je aan de slag kan gaan in een 1 op 1 traject bij GEVOELSGOED. 

Dit zijn belangrijke voorwaarden voor het traject. In het intakegesprek wordt hier ruim aandacht aan besteedt om te achterhalen dat we op één lijn zitten qua verwachtingen. Neem contact op om het intakegesprek in te plannen.

GEVOELSGOED

HIDDE KEIJZERS

06 1050 4340
INFO@GEVOELSGOED.NL
MEIJER VAN LEEUWENSTRAAT 20
5348 JW OSS

KVK 77862864

5 tips Om vitaler te werken

Download hier gratis je e-book en maak je dag direct vitaler! 

Geen e-mailinschrijving, gewoon lezen 

Social Media

Get Connected

Volg GEVOELSGOED op de social media kanalen voor inspiratie en handige tips.