1 op 1
coaching

GEVOELSGOED biedt 1 op 1 coaching voor diegene die op zoek is naar balans in privé en/of werk. Durf jij op jouw intuïtie te vertrouwen en keuzes te maken die bij jou passen? Of kies je ervoor om te doen wat je denkt dat goed is of wat anderen verwachten? Stop met jezelf wegcijferen en kies om je gevoel te volgen!

STAP VOOR STAP

Vrijwel niemand kan ongetraind 10 kilometer hardlopen op een verantwoorde manier. Maar met de juiste voorbereiding, kennis en oefening is het voor de meesten wel degelijk mogelijk.

GEVOELSGOED gaat stap voor stap te werk in haar begeleiding van coachees. Hierdoor kan er op een verantwoorde manier ervaring en kennis worden opgedaan. Deze nieuwe vaardigheden kunnen direct in de praktijk worden uitgevoerd om de gewenste (persoonlijke) doelen te behalen. Jij bepaalt jouw doelen en wij samen bepalen de stappen ernaar toe.

1 OP 1 COACHING

1 op 1 coaching via GEVOELSGOED is gericht op de toekomst en biedt perspectieven om eigen kwaliteiten in de toekomst beter in te zetten. Het gaat dus niet over het verleden maar over toekomstige situaties.

Bewust zijn van eigen gevoelens en gedachten is hierin het basis. Vanuit jouw ideeën en doelen wordt het traject opgebouwd. Of het gaat om bijvoorbeeld persoonlijk leiderschap of stressbestendiger worden, jij bepaalt in het traject jouw doelen. 

Als NOBCO coach i.o. heeft Hidde als coach de tools om jou aan het denken te zetten, een spiegel voor te houden die je zelfreflectie vergroot. Het traject biedt houvast en ondersteuning in jouw persoonlijke groei.

DURF JIJ HET GANGBARE UIT TE DAGEN?

Ben je klaar om met jezelf aan de slag te gaan? Durf je kritisch te zijn op je eigen gedrag en dit te veranderen waar het effectiever kan? De wil om nieuwe gedragingen te proberen is een voorwaarde voordat je aan de slag kan gaan in een 1 op 1 begeleiding bij GEVOELSGOED. 

In onze kennismaking wordt hier ruim aandacht aan besteedt om te achterhalen of we samen op één lijn zitten qua verwachtingen. 

Neem contact op om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen. 

GEVOELSGOED

Hidde Keijzers

06 1050 4340
info@gevoelsgoed.nl
Wethouder van Eschstraat 276a
5342 AV Oss

KVK 77862864

5 tips Om vitaler te werken

Download hier gratis je e-book en maak je dag direct vitaler! 

Geen e-mailinschrijving, gewoon lezen 

Social Media

Get Connected

Volg GEVOELSGOED op de social media kanalen voor inspiratie en handige tips.