HSP
Hoog-
gevoeligheid

HSP | hooggevoeligheiD

Het kan enorm vermoeiend zijn om als HSP-er door het leven te gaan. Althans wanneer je onbewust met deze eigenschap leeft. Wanneer je jezelf bewuster wordt van wat er speelt is het mogelijk om balans te vinden tussen prikkels en ontspanning of rust. 

Door het volgen van het HSP-traject ben jij straks in staat om grotendeels op gevoel te kunnen leven en werken. Daarnaast durf je jouw intuïtie te volgen en kun je hiermee echt connectie maken met anderen en de wereld om je heen.

MET GEVOELSGOED Klaar voor de nieuwe jij

HSP ALS 
Talent

HSP als talent

Bereid je voor op een toekomst waarin je jouw hooggevoeligheid in kan zetten als talent. Niet langer zul je het gevoel hebben dat je controle verliest over de invloeden die van buitenaf bij je binnenkomen. HSP-er zijn biedt vele kansen omdat je in staat bent echt connectie te maken met mensen en je omgeving. 

Gevoelsgoed blog
WHY

NU is de tijd

Mogelijk heb je als HSP-er al jaren het gevoel dat je het anders zou willen doen en wacht je op het juiste moment. Dit is het moment, gun jezelf het proces naar meer balans en leef van binnenuit.

1 op 1 coaching - gevoelsgoed
WHAT

Praktisch

De begeleiding voor HSP-ers is praktisch ingericht en dit betekent dat je vanaf de eerste sessie al in praktijk aan de slag kunt gaan met de methode.

HOW

Veilig en vertrouwd

Het belangrijkste is dat jij als deelnemer jezelf veilig voelt en je gevoelens kunt uiten. Gevoelsgoed belooft oprecht en integer HSP begeleiding te bieden. Alles wat er tijdens het traject besproken wordt, blijft ten alle tijden vertrouwelijk. 

Daily

Dagelijkse houvast

Tijdens het traject wordt er gebruik gemaakt van dagelijkse opdrachten om ervoor te zorgen dat de methode de benodigde aandacht krijgt.

5 Stappen

HSP-traject werkwijze

GEVOELSGOED hanteert in het traject voor hooggevoeligheid een 5-stappenplan om tot de gewenste doelen te komen.

Kennismaking tussen jou en Hidde waarbij er bepaald wordt of er op een vertrouwde en open manier samengewerkt kan worden. 

Tijdens de intake is er tijd en ruimte om uitleg te geven over de inhoud en aspecten van het HSP-traject. Eventuele vragen worden in deze sessie beantwoord.

Met de uitkomsten van de intake en een vragenlijst worden er één of enkele persoonlijke doelen gesteld in combinatie met de gewenste effecten. 

In de kernsessies is er aandacht voor je eigen belevingswereld en de methode die je kan helpen om hier prettiger mee om te leren gaan.

Gemiddeld neem dit gedeelte 8 tot 12 sessies in beslag.

De belangrijke laatste stap in het proces is de evaluatie aan de hand van een nameting. Deze biedt inzichten in de effecten van het HSP-traject en kunnen een basis vormen voor verdere verbeteringen in de toekomst, omdat groeien als mens een continu proces is.

HSP BEGELEIDers 
netwerk

Gevoelsgoed is aangesloten bij netwerk van HSP Begeleiding Nederland. Dit landelijk netwerk streeft ernaar om gedegen opgeleide HSP begeleiders, coaches, psychologen en/of therapeuten uit alle provincies van het land weer te geven. Om hiermee zoveel mogelijk in de gewenste hulpvraag te kunnen voorzien. 

Logo HSP certificaat Gevoelsgoed

GEVOELSGOED

Hidde Keijzers

06 1050 4340
info@gevoelsgoed.nl
Wethouder van Eschstraat 276a
5342 AV Oss

KVK 77862864

5 tips Om vitaler te werken

Download hier gratis je e-book en maak je dag direct vitaler! 

Geen e-mailinschrijving, gewoon lezen 

Social Media

Get Connected

Volg GEVOELSGOED op de social media kanalen voor inspiratie en handige tips.