OVER Hidde

Na mijn studie belandde ik  ‘per toeval’ in de retail. Al snel wist ik mijn kwaliteiten in te zetten en groeide ik door tot manager. In die tijd maakte ik heel wat mee: faillissementen, financiële meevallers, promoties en herorganisaties. Deze ervaringen zijn zeer waardevol gebleken achteraf, al voelde het op dat moment natuurlijk niet altijd zo. Competenties als timemanagement, coaching en communicatie groeien door middel van intensieve training en individuele begeleiding van topcoaches. De stap naar regiomanager volgt in de jaren erna. Er volgen andere bedrijven maar ik raakte langzaamaan verwijderd van mijzelf en overschreed mijn grenzen.

Een goede baan in de commerciële sector, bijbehorend salaris en een leuk huis in de wijk waarin ik opgroeide. Een rijk sociaal leven en een leuke vriendin maakte het plaatje compleet. Ik dacht het allemaal voor elkaar te hebben. Toen ging het mis. 

Van binnen was de energie volledig op en raakte ik burn-out. De jongen die eens koos om de rol aan te nemen van leider komt weer boven. Ik voelt zich hierdoor enorm kwetsbaar en ging door een diep dal.

Later blijkt dat er chronische vermoeidheid en uitputting is ontstaan. Ik ging in een langdurig en intensief traject om mentaal en fysiek te herstellen.

In 2019 gooide ik het roer compleet om en koos ik bewust om mijn gevoel te volgen, ik nam deel aan trainingen op het gebied van coaching, hoogsensitiviteit en vitaliteit. Deze kennis samen met mijn eigen ervaringen gebruik ik nu om anderen te helpen zijn/haar gevoel te volgen, stressbestendiger te zijn en keuzes leren te maken op basis van gevoel.

 

Hidde Keijzers Gevoelsgoed

“Als je je hart volgt dan sta je als een huis, investeer dus in GEVOELSGOED.”

OVER GEVOELSGOED

GEVOELSGOED kaartje

We leven in een wereld waarin succes een belangrijke drijfveer is voor ons doen en laten. In de loop der jaren is hierdoor ons gevoel in de verdrukking geraakt. Nog nooit waren er zoveel mensen overspannen of burnout. Dit terwijl de welvaart steeg naar ongekende hoogte, niets leek te gek. Maar gaat iedereen dit volhouden? Kunnen we onze grenzen blijven verleggen en stijgen tot nieuwe hoogtes? 

Gevoelsgoed gelooft dat dit mogelijk is DOOR één aanpassing; laat het gevoel hierin een grotere rol spelen en een basis zijn voor de keuzes die we dagelijks maken. De combinatie van aandacht voor vitaliteit en mindset is uniek en biedt de kans om als team of organisatie de volgende stap te zetten.

VISIE

Het leven van alle millennials verbeteren door hen te helpen naar een optimale vitaliteit en balans.

 

Gevoelsgoed werksfeer

MISSIE

Mensen bewust te laten zijn van zijn of haar gevoel en de impact die ieder daardoor heeft te vertalen naar nieuwe gedragsintenties. 

GEVOELSGOED

Hidde Keijzers

06 1050 4340
info@gevoelsgoed.nl

Wethouder van Eschstraat 276a
5342 AV Oss

KVK 77862864

5 tips Om vitaler te werken

Download hier gratis je e-book en maak je dag direct vitaler! 

Geen e-mailinschrijving, gewoon lezen 

Social Media

Get Connected

Volg GEVOELSGOED op de social media kanalen voor inspiratie en handige tips.