OVER Hidde Keijzers

Hidde (1987) start na zijn havo een hbo opleiding en is in de jaren erna vaak in het buitenland te vinden voor stages- en schoolervaringen. Zijn wereld wordt groter en dat bevalt hem, hij ziet de mogelijkheden voor de toekomst groeien.

Na zijn studie belandt Hidde ‘per toeval’ in de retail. Al snel weet hij zijn kwaliteiten in te zetten en groeit hij door tot manager. Hij maakt in deze sector heel wat mee: faillissementen, financiële meevallers, promoties en herorganisaties. Deze ervaringen zijn zeer waardevol gebleken achteraf, al voelde het op dat moment natuurlijk niet zo. Competenties als timemanagement, coaching en communicatie groeien door middel van intensieve training en individuele begeleiding van topcoaches. De stap naar regiomanager volgt in de jaren erna. Er volgen andere bedrijven maar Hidde raakt verwijderd van zichzelf en overschrijdt zijn grenzen.

Hidde Keijzers, op dat moment 30 jaar, heeft een goede baan in de commerciële sector, bijbehorend salaris en een leuk huis in de wijk waar hij opgroeide. Hidde dacht het allemaal voor elkaar te hebben en voor de buitenwereld was dat ook zo. Toen ging het mis. Van binnen was de energie volledig op en Hidde raakte burn-out. De jongen die eens koos om de rol aan te nemen van leider komt weer boven. Hidde voelt zich hierdoor enorm kwetsbaar en gaat door een diep dal.

Later blijkt dat er chronische vermoeidheid en uitputting is ontstaan. Hidde gaat een langdurig en intensief traject in om mentaal en fysiek te herstellen.

In 2019 gooit Hidde het roer compleet om en volgt zijn gevoel, hij volgt trainingen op het gebied van coaching, hoogsensitiviteit en vitaliteit. Deze kennis samen met zijn eigen ervaringen gebruikt Hidde om anderen te helpen zijn/haar gevoel te volgen, stressbestendiger te zijn en keuzes leren te maken op basis van gevoel.

 

Hidde Keijzers Gevoelsgoed

“Als je je hart volgt dan sta je als een huis, investeer dus in GEVOELSGOED.”

OVER GEVOELSGOED

GEVOELSGOED kaartje

Gevoelsgoed is opgericht door Hidde Keijzers met als doel om bedrijven sensitiever te leren zijn. We leven in een wereld waarin succes een belangrijke drijfveer is voor ons doen en laten. In de loop der jaren is hierdoor ons gevoel in de verdrukking geraakt. Nog nooit waren er zoveel mensen overspannen of burnout. Dit terwijl de welvaart steeg naar ongekende hoogte, niets leek te gek. Maar gaat iedereen dit volhouden? Kunnen we onze grenzen blijven verleggen en stijgen tot nieuwe hoogtes? 

Gevoelsgoed gelooft dat dit mogelijk is DOOR één aanpassing; laat het gevoel hierin een grotere rol spelen en een basis zijn voor de keuzes die we dagelijks maken. De combinatie van aandacht voor vitaliteit en mindset is uniek en biedt de kans om als team of organisatie de volgende stap te zetten.

VISIE

Het leven van alle millennials te verbeteren door hen te helpen naar een optimale vitaliteit en balans.

Gevoelsgoed werksfeer

MISSIE

Een wereld creëren waarin iedereen vanuit het gevoel kan leven en werken. Onze prioriteit is mensen bewust te laten zijn van zijn of haar gevoel en de impact die ieder zelf daarop heeft te vertalen naar nieuwe gedragsintenties. 

GEVOELSGOED

Hidde Keijzers

06 1050 4340
info@gevoelsgoed.nl

Wethouder van Eschstraat 276a
5342 AV Oss

KVK 77862864

5 tips Om vitaler te werken

Download hier gratis je e-book en maak je dag direct vitaler! 

Geen e-mailinschrijving, gewoon lezen 

Social Media

Get Connected

Volg GEVOELSGOED op de social media kanalen voor inspiratie en handige tips.