JOUW BEDRIJF &

Gevoelsgoed biedt praktische trainingen en begeleiding voor jouw bedrijf en voor zelfstandigen.
De begeleiding en trainingen zijn inzetbaar afhankelijk van de behoeften binnen jouw bedrijf. 

Er is niet een standaard copy-paste methode die iedere keer simpelweg herhaald wordt. Er zijn een aantal onderwerpen welke bij je project een belangrijk onderdeel kunnen vormen. Lees hieronder meer over deze onderwerpen en de beschikbare diensten. 

Heb je naast dit aanbod een andere hulpvraag of verzoek? 
Neem dan gerust contact op via het contactformulier dat je hier kunt vinden.

Redenen van het traject voor jouw bedrijf

 – het willen creëren van meer werkgeluk
 – duurzame inzetbaarheid vergroten 
 – vinden balans tussen werk en privé   
– effectiviteit van team(s) verbeteren

Vitaliteit

Wat is vitaliteit? Welke invloed heeft stress op onze prestaties? Hoe creëer ik een prettige werkplek/omgeving in jouw bedrijf?

Mindset 

Wat is een mindset? Hoe zorg ik dat het talent benut wordt? Welke kansen ontstaan door de aanpassing van overtuigingen?

1 op 1 
Begeleiding

Antwoord op vragen als: Hoe begeleid ik talent? Waar let ik op? Wat zijn de stappen bij verandering? Hoe haal je het maximale uit jezelf.

Wat zeggen anderen?

Hidde is een integer persoon die zich, vanuit intrinsieke motivatie , inzet voor zijn collega’s en wat hen drijft. Dit om het maximale uit ieder individu te halen, wat resulteert in een ijzersterk team.
NIELS
TEAMLID VAN HIDDE | TESLA
Met Hidde weet je meteen wat voor vlees je in de kuip hebt. Met zijn werkwijze en aandacht voor de collega’s om hem heen wist hij altijd de juiste snaar te raken als het ging om coaching. Als je op zoek bent die je op een persoonlijke en premium wijze kan helpen in het verbeteren van je eigen kunnen, ga dan eens in gesprek met Hidde.
JURGEN
COllega manager | TEAM ICENTRE
5 Stappen

werkwijze

Iedere samenwerking kent andere doelen en werkwijze. GEVOELSGOED hanteert een 5 stappenplan om tot de gewenste doelen te komen voor jouw bedrijf:

Inventarisatie van de gewenste effecten en doelen. Kennismaking met stakeholders en een introductie in het traject.

Aan de hand van de gestelde doelen volgt de onderzoeksfase. Deze bestaat uit zowel theoretisch- als praktisch onderzoek. Een combinatie van bijvoorbeeld vragenlijsten en interviews is hier een voorbeeld van. 

Met de uitkomsten van het onderzoek wordt er een advies gegeven van de vervolgstappen en haar effecten. Na goedkeuring van dit advies wordt het management geïnformeerd en betrokken bij de uitrol. 

In de uitvoering spelen leiders een belangrijke rol omdat zij het traject en verbeteringen kunnen waarborgen op lange termijn. Waar nodig vind er training-on-the-job plaats en worden werknemers individueel ondersteund in het veranderproces. 

De belangrijke laatste stap in het proces is de evaluatie aan de hand van een nameting. Deze biedt inzichten in de effecten van het traject en kunnen een basis vormen voor verdere verbeteringen in de toekomst omdat groeien als mens en organisatie een continu proces is.

GEVOELSGOED

Hidde Keijzers

06 1050 4340
info@gevoelsgoed.nl
Wethouder van Eschstraat 276a
5342 AV Oss

KVK 77862864

5 tips Om vitaler te werken

Download hier gratis je e-book en maak je dag direct vitaler! 

Geen e-mailinschrijving, gewoon lezen 

Social Media

Get Connected

Volg GEVOELSGOED op de social media kanalen voor inspiratie en handige tips.